Φρουταγορά Λήμνου
από το 1998
|
Οι Υπηρεσίες μας
Με την συνεχή ανάπτυξη της Φρουταγοράς Λήμνου,

δίνεται πλέον η δυνατότητα στους πελάτες μας η επιλογή των πιο φρέσκων προϊόντων στη Λήμνο απευθείας από την έκθεση μας! Μία επίσκεψη στον ανανεωμένο χώρο μας αρκεί για να καταλάβετε την ποιότητα και να διαλέξετε από την μεγάλη ποικιλία φρούτων και λαχανικών μας! Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών που χρησιμοποιείτε στην επαγγελματική σας κουζίνα και διασφαλίζετε κορυφαία ποιότητα στα πιάτα σας. 

"Η έμπειρη ομάδα μας είναι παντα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει..."
Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Η Φρουταγορά Λήμνου παρέχει την δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών και παράδοση απευθείας στην επιχείρηση σας. Εμπιστευτείτε μας να διαλέξουμε για εσάς τα καλύτερα χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείτε. Δίνουμε βάση στην επιλογή των πιο φρέσκων και ποιοτικών φρούτων και λαχανικών και τα φέρνουμε σε εσάς με ένα τηλεφώνημα!

Διανομές

Με όποιο τρόπο και να επιλέξετε τα φρέσκα προϊόντα μας, τα ιδιόκτητα αυτοκίνητα ψυγεία μας είναι εκεί για την προγραμματισμένη μεταφορά της παραγγελίας στην επιχείρηση σας. Με ασφάλεια, επαγγελματισμό και συνέπεια, άμεσα ή όποια ώρα της ημέρας εσείς επιθυμείτε, είμαστε εκεί για να δώσουμε λύση στην τροφοδοσία φρούτων και λαχανικών!

Τροφοδοσίες κρουαζιερόπλοιων

Για την απόλαυση των πιο νόστιμων και φρέσκων γευμάτων εν πλω, η Φρουταγορά Λήμνου αναλαμβάνει με επαγγελματισμό και συνέπεια, την τροφοδοσία κρουαζιερόπλοιων. Τα καλύτερα τοπικά εποχιακά φρούτα και λαχανικά μπορούν να πάρουν θέση στις κουζίνες των μεγάλων πλοίων και να καλύψουν τις ανάγκες τους για παροχή γευμάτων υψηλού επιπέδου.

Πάντα φρέσκα
0
%
Ελληνικά Προϊόντα
Copyright © 2022 All Rights Reserved
apartmentlicensebookmarkusersphonelist